The Eartlings på John Dee

Publisert: Forfatter: Morten Skåningsrud Legg igjen en kommentar
Foto: Jan-Asle Ruud
Foto: Jan-Asle Ruud
Foto: Jan-Asle Ruud

Bandet fra Øvre Romerike og med 3/4 besetningen fra Hurdal, The Earthlings, tro til og trøkk ble det på  John Dee/Rockefeller/Sentrum scene fredag kveld  Opptredenen var bandets først liveopptreden, men dette kunne på ingen måte reflekteres på det vi så og hørte.  Bandet består av Jesper Jansen fra Jessheim (keyboard), og huddølingene Mattis Steen (gitar og vokal), Elvin Ingeborgrud (trommer) og Tom Allan Ruud Brenden (bass). Alle de 3 huddølingene er et resultat av god undervisning ved Hurdal kulturskole og bandlærer Benjamin Warin.  Bandet spilte kun egenkomponerte låter.

Foto og tekst: Jan-Asle Ruud

Del med andreShare on FacebookTweet about this on Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>